Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítási információk

Szállítási cím:

Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendelést át nem vevő (ezt előre nem jelző) ügyfelek regisztrációja törlésre kerül. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani! A rendelés menete folyamán módosítható a cím, a rendelés véglegesítése előtt.

Szállítási határidő:

A megrendeléseket 3-5, külföldi árucikk esetén 7-12 munkanap alatt teljesítjük munka időben, tuning hengerek elkészülési idővel rendelkeznek (lásd a termék jellemzőknél).
Erről e-mailben a megrendelőt értesítjük. Amikor a rendelés "feldolgozás alatt" állapotú, az azt jelenti, hogy az alkatrészeket beszerzés alatt vannak.Ha a rendelése már nem látható,akkor a csomagját átadtuk a futárnak.
Mivel internetes áruházunkban nincs minden termék készleten ezért előfordulhat, hogy a megrendelt terméket hosszabb kiszállítási határidővel vagy nem tudjuk biztosítani a részükre, ilyen esetben e-mailben illetve telefonon értesítjük Önt. A megrendelő ilyenkor elállhat a vásárlástól, vagy eldöntheti kíván-e várni az adott termék beszerzésére!

Szállítási díj:
A csomag méretétől és a megrendelt árucikkek számától, értékétől, súlyától függetlenül a futárpostai szállítási díj 1.590 Ft.
30.000 Ft felett ingyenes a szállítás!

A szállítást a GLS Futárszolgálat végzi.
A futárszolgálat garantálja a csomag feladás idejéhez képest 24-48 órán (kivéve hétvége) belüli szállítást. Ez azt jelenti, hogy a feladott csomagok,a következő munkanapokon érik el a címzettet.
A kiszállítás napján a GLS üzenetet küld Önnek a kiszállítás idővallumáról. Kézbesítéskor telefonon hívják Önt az átadás pontosításáról.